Koи сме ние

Магазините Luxury Home by Teleshop отговорят на високите изисквания на потребителите относно модерния бит.

В магазините  Luxury Home се предлага селектиран избор на продукти за домакинството от водещи европейски производители, известни с качествена изработка, функционалност и актуални дизайнерски решения.

Световните тенденции сега, отчитат предпочитания към практичност, дизайн и финес в изработката при избора на аксесоари за дома. Съотношението качество - цена е решаващо за нас и нашите клиенти от всички възрастови групи.

Luxury Home задоволява изискванията на клиенти с по-високи критерии за изделия от порцелан / Fine Bone China, Extrastrong, Ceramica, Stoneware /.

Детайлът при избора на нашите сервизи е изключително важен.

Вкусът и опитът за подреждане на масата, превръщат дори скромните ястия в привлекателни и апетитни. Затова имаме широка гама от сервизи за ежедневна употреба или празнично украсена трапеза.

Luxury Home привлича своите клиенти и с отличен избор на прибори за хранене с уникален дизайн. Това важи и за съдовете за готвене от висококачествена неръждаема стомана, отчитайки разнообразието от вкусове в нашето съвремие.

Наша фирмена политика е продуктовите линии да се персонализират според нуждите на различните пазарни слоеве.

Luxury Home залага на иновативни решения за младите семейства - индивидуален подбор при цялостното обзавеждане на съвременния дом.

Luxury Home цени любовта и вниманието, които всеки готвач влага в приготвянето на здравословна храна и затова предлага само първокласни съдове за готвене, което го превръща в удоволствие.

Luxury Home има изобилие от идеи за подаръци ...всеки повод е причина да ни посетите! Нашите компетентни консултанти с удоволствие ви съветват в правилния избор на подходящия подарък!

В нашите магазини се предлага услугата "изготвяне на сватбен списък" - практичната услуга за всяко младо семейство при избора на всичко необходимо за новия дом по индивидуален вкус, подарено по предварителна уговорка с нас от роднини и близки.

Luxury Home и бранда Luigi Bormioli присъстват в обзавеждането на изискани ресторанти и хотели в страната.

Магазините Luxury Home by Teleshop са във всички големи градове в страната.
Категории