Сватбен подаръчен списък

Факт е, че след повечето сватби у нас остават куп нежелани подаръци. Често след празника младоженците се опитват да върнат в магазините многобройните вази, свещници и пепелници. Европейците, които са по-практични от нас, отдавна предпочитат да си направят сватбена листа за всичко, което им е необходимо за бъдещия дом. Те не изпитват никакви притеснения да поканят гостите да направят своя избор в предварително определени магазини.

Вече и в България можете да зарадвате себе си, както и да улесните своите гости, като направите сватбена листа в Море Селекшън, където наистина ще се потопите в море от идеи за стилен и практичен подарък.

Нашият екип ще се погрижи да организира списък с подаръци, който да бъде одобрен от младоженците и разпратен на гостите. Всеки един от тях избира подарък според възможностите и желанието си. Плащанията и доставката се организират от представител на Море Селекшън.

Ако имате гости, които не живеят в градовете с магазини на Море Селекшън, те могат да платят по банков път или със запис избрания от сватбената листа подарък. Те ще получат по куриер ваучера, който ще ви поднесат при идването. Освен това един подарък може да бъде закупен от двама, трима или повече гости.

Подаръците могат да бъдат опаковани и поднесени веднага или да се подходи по-дискретно като се издаде специален ваучер, на който е изписан името на госта и предмета, който е купил, но без да се посочва стойността. Така всички гости са равнопоставени на сватбата и се избягва показността на даровете. Освен това по време на сватбата на младоженците не се налага да приемат с ръцете си огромни пакети. Семейството ги получава на следващия ден или до седмица след събитието и тогава може на спокойствие да отвори красивите опаковки, да прочете поздравителните картички и да се зарадва на желаните придобивки за дома.

 

За повече информация:

office@moreselection.bg
Tел.: +359 2 9699058


Категории